Pakketten.

Kies het pakket dat het beste bij je past.

Hieronder is te zien welke pakketten er zijn en wat je krijgt voor die prijs.

Welke pakket je nodig hebt hangt af van je wensen.

Het is mogelijk een logo te laten maken voor je (nieuwe) website in samenwerking met TU-Design. Wij bieden samen een combipakket aan zodat je één aanspreekpunt hebt.

Het aanvragen van een pakket en de daarop volgende (online) afspraak zijn gratis en geheel vrijblijvend.

 • BASIC
  € 300
  (excl btw)
  Een basic website
  Eenvoudig beheersysteem
  (Wordpress)
  Responsive design
  Standaard lay-out
  Contactformulier
  SEO (Basic)
  Geoptimaliseerd voor snelheid
  (performance)
 • PRO
  € 400
  (excl btw)
  Een professionele website
  Alles uit Basic
  2 standaard modules
  (bijv. slider/gallery)
  Meerdere formulieren
  Social media koppeling
  Extra modules mogelijk
 • COMBI
  € 600
  (excl btw)
  Combipakket logo + website
  Alles uit Pro
  Logo (2 concepten)
  door TU-Design *
  Onbeperkte revisierondes (logo)
  door TU-Design *
  Extra modules mogelijk

* TU-Design is verantwoordelijk voor het logo-ontwerp

Wil je een pakket op maat of heb je speciale wensen neem dan even contact met mij op zodat ik een offerte voor je kan opstellen.

Extra modules

Het is mogelijk je professionele website, nu of later, uit te breiden met extra modules. Voorbeelden van extra modules zijn: twee-talig, forum, webshop, boekingsformulier, autoposten social media etc.. De prijs voor deze extra modules varieert. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met mij op.

Uitbreiding

Websitekoers kan je bestaande website uitbreiden met bijvoorbeeld een extra (landings)pagina of module. Wil je later veranderingen laten uitvoeren aan je design op een website die of door mij of door iemand anders is gebouwd? Ik hanteer dan mijn uurtarief van 35 euro (excl. btw).

Tip: Neem een strippenkaart!

Hosting en domeinnaam

Nadat je een website hebt laten maken, heb je een domeinnaam en webruimte nodig om deze online te kunnen zetten. Een domeinnaam kost € 7,50 (jaarlijks). Verder bied ik een standaard hosting pakket (incl. gratis SSL-certifaat) aan voor € 35,00 (jaarlijks). Voor de meeste websites is dit voldoende. Alleen als je een grote website hebt met veel berichten of veel afbeeldingen/video’s heb je meer webruimte nodig. Dan zijn de kosten hoger.

Strippenkaart

Even snel een nieuwe pagina aanmaken, een tekst vervangen of een nieuwe foto plaatsen? Soms is het gewoon gemakkelijk om dat uit te besteden in plaats van urenlang te zoeken naar hoe iets uitgevoerd moet worden. Daarvoor heeft Websitekoers de strippenkaart ontwikkeld. Hiermee wordt jou al het werk uit handen genomen en heb jij er geen omkijken meer naar.

Hoe het werkt?

Na aanschaf betaal jij eenmalig een prePaid bedrag. Wil jij een wijziging laten doorvoeren dan stuur jij een e-mail naar mij. Deze wordt vervolgens professioneel uitgevoerd. De gewerkte uren/minuten worden van jouw tegoed afgetrokken. Een overzicht van het resterende tegoed kun jij bekijken via jouw website.

 • Small
  € 130
  (excl btw)
  4 uren
  2 jaar geldig
 • Medium
  € 250
  (excl btw)
  8 uren
  2 jaar geldig
 • Large
  € 360
  (excl btw)
  12 uren
  2 jaar geldig